Karaburun İlkokulu

WEB https://karaburuni.meb.k12.tr
Adres : KARABURUN KÖYÜ KARABURUN KÜME EVLERİ NO 89 GÖLBAŞI / ADIYAMAN
VİZYON : Öğrencilerimizin zeka düzeyleri,kabiliyetleri ölçüsünde en üst düzeye çıkararak onların eğitimine karşı olumlu tutum geliştirmeleri sağlamak ve teknolojinin en son teknikleriyle yenilikçi toplum tarafından benimsenen ve örnek gösterilen eğitim öğretim yuvası olmaktır. Beden ,zihin ahlak ve ruh ve duygu bakımından dengeli ,sağlıklı şekilde gelişmiş bir kişiliğe sahip ,hür ve bilimsel düşünce gücüne ,geniş bir dünya görüşüne sahip insan haklarına saygılı yaratıcı ,kişilikli ,teşebbüs sahibi ,yapıcı bireyler olarak yetiştirmek;
MİSYON : Karşılaştığı sorunlara akılcı çözümler üreten,hür ve demokratik düşüne,bilimsel metotlarla eğitilmiş, çağdaş düşünce yapısına sahip, yaratıcı, bilinçli ve kendine güvenen bireyler yetiştirmektir. Biz bütün öğrencilerin öğrenmelerini sağlamak, bugünkü sosyoo-ekonomik yapımızın getirdiği sorunları veli-öğrenci-çevre-okul işbirliği ile günün şartlarına uygun standartları yakalayarak, çözmek, öğrencilerin; işbirlikçi, sorumluluk sahibi, saygılı, bilgili-becerili, kendine güvenen ve girişimci bireyler olarak yetişmelerine fırsat tanımak ve onlara gelişen teknolojiye uyum sağlayacak mesleki bilgi ve becerileri kazandırmak için varız. Özel olarak da amacımız yukarıda sayılan niteliklere sahip birer birey olarak öğrencilerimizi yetiştirmenin yanında , öğrencilerimizin kabiliyet ve istidatlarına göre onları bir üst öğretim kurumuna hazırlamak.
BAŞARILAR : 0

Saatler : 08:40-14:50